Jump to content

Britney Spears: LIVE IN MANILA (Official Thread)


britrey

Recommended Posts

Yey! Finally! Britney is sneaking away to the PHILIPPINES in JUNE!

PhotoGrid_1490675763731-460x460.jpg

More than 12 hours ago, when they announced the concert, we were surely sooo surprised!

I hope most of her fans in the Philippines (and the neighboring countries) could fill up the whole arena (w/ 20k capacity).

Hoping for a 2nd night show.

 

Please JOIN us in PINOYS HEART BRITNEY. Magkaisa, Pinoy #BritneyARMY!!! ;) 

Link to comment
  • Replies 80
  • Created
  • Last Reply
57 minutes ago, RafaelSpears said:

I'm definitely going but the SVIP is quite expensive for someone who need to pay for the flights and hotel :wendycry: Can someone confirm to me that she's def not coming to Kuala Lumpur, Bangkok or Singapore? :ponderney:

Tau takpe awak. Kita takut beli tiket Manila tiba-tiba keluar date dekat Singapore or Bangkok :meltdown:

Link to comment
18 minutes ago, shadowaddict said:

Tau takpe awak. Kita takut beli tiket Manila tiba-tiba keluar date dekat Singapore or Bangkok :meltdown:

Tu xper lagi... ikutkan SVIP tu ticket die RM2500 duit Malaysia :meltdown: Campur return flights and hotel = Total kos smua RM4000 da leh pergi London ke Korea ker :wendycry: Klu buat kat Malaysia or Singapore.. leh la bayar ticket je.. pergi balik ari  :giggleney:

Link to comment
18 minutes ago, RafaelSpears said:

Tu xper lagi... ikutkan SVIP tu ticket die RM2500 duit Malaysia :meltdown: Campur return flights and hotel = Total kos smua RM4000 da leh pergi London ke Korea ker :wendycry: Klu buat kat Malaysia or Singapore.. leh la bayar ticket je.. pergi balik ari  :giggleney:

Itulah pasal kalau nak pegi Manila tu confirmlah ambil SVIP tu kalau x rugi je tapi 2500 menangis nak korek duit :nydisgust: Singapore habis konsert boleh balik Malaysia terus :tiffanycries: Moga dia tambah a few dates dkt negara Asia Tenggara lain kalau x pengsan berebut dgn semua fans sekitar ni :tifftear:

Link to comment
21 minutes ago, shadowaddict said:

Itulah pasal kalau nak pegi Manila tu confirmlah ambil SVIP tu kalau x rugi je tapi 2500 menangis nak korek duit :nydisgust: Singapore habis konsert boleh balik Malaysia terus :tiffanycries: Moga dia tambah a few dates dkt negara Asia Tenggara lain kalau x pengsan berebut dgn semua fans sekitar ni :tifftear:

Amin :wendycry:. Klu pergi Manila, sah2 abes smua duit nak bayo duit tiket jer :wendycry: Nak meet and greet :wendycry: Harap ade kat KL. Jom spam Sony Malaysia punyer page :ponderney:

Link to comment
14 minutes ago, RafaelSpears said:

Amin :wendycry:. Klu pergi Manila, sah2 abes smua duit nak bayo duit tiket jer :wendycry: Nak meet and greet :wendycry: Harap ade kat KL. Jom spam Sony Malaysia punyer page :ponderney:

Bwk masuk fifth harmony boleh pulak ya :nothavingit: kalau dia dtg KL lagilah jimat semoga tercapai impian dan siap sedia untuk berlawan dgn parti PAS :wannadie:

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

We noticed you're using an ad blocker  :badthoughts_gun_kris_genner_thinking_debating:

Thanks for visiting Exhale! Your support is greatly appreciated 💜  

Exhale survives through advertising revenue. Please, disable your ad block extension to help us and continue browsing Exhale. 🙏

I've disabled ad block